Contant of per pin mogelijk
Immitatie velgen verkopen wij niet
Vanaf 17,- euro per set!
Wij helpen graag met al uw vragen

Origineel en niets anders!

Velgengroothandel is gespecialiseerd op het gebied van Velgen en alles wat hiermee samenhangt. Wij verkopen alleen originele Velgen en Directsets. Vanwege veiligheidsrisico’s verkopen wij geen imitatie Velgen. Wilt u meer weten over Velgen en alles wat hieraan is gerelateerd dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Wij werken transparant, overzichtelijk en duidelijk.

Bekijk hier ons complete bedrijfsprofiel

 

 

Nieuwe en Gebruikte banden

Velgen hebben na verloop van tijd nieuw rubber nodig. Naast de verkoop van Velgen is het ook mogelijk om Banden te bestellen. Wij leveren bijna alle merken en maten Banden tegen een scherpe prijs. Daarnaast hebben wij ook een assortiment van gebruikte Banden op voorraad. Ook het monteren en balanceren van Banden kunnen wij voor u uitvoeren. Voor informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees hier alles over banden
stuur ons hier een bericht als u op zoek bent naar specifieke banden

 

tpms sensoren online kopen

TPMS Sensoren nu online bestelbaar!

Vanaf nu is het mogelijk om bij ons TPMS sensoren online te bestellen. Wij verkopen TPMS sensoren voor bijna alle automerken die gebruik maken van TPMS wielsensoren. Het assortiment wordt wekelijks aangevuld met NIEUWE sensoren. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het inbouwen en inleren van de TPMS sensoren.

Inleren van TMPS sensoren is bij ons gratis, ook als u geen klant bent bij ons.

Heeft u informatie nodig over TPMS sensoren neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk hier het TPMS assortiment

 

 

 

Nieuw binnen